Brannvesenet rykker inn i ny brannstasjon

Tirsdag var det ferdigbefaring på den nye brannstasjonen i Barlia. Nå kan brannvesenet rykke inn.

OVERLEVERT: Tirsdag overleverte entreprenøren og underlverandørene den nye barnnsatsjonen i Overhalla til kommunen. Foran fra venstre: Bjørn Ingar Grunnan – Nova gulv- og malertjenester AS, teknisk sjef Roger Johansen – Overhalla kommune og dalglig leder Bjarne Holmsen – Mester Bygg AS. Bak fra venstre: Kåre Hårstastrand –Børstad Blikk AS, Ove Andre Kvalvik – Hamstad AS, Espen Olafsen – EM systemer AS, Trond Geving – Overhalla kommune, Martin Bentsen – Mester Bygg AS, Eskil Mjønes – E-nor Installasjon AS, Mikael Løfsnes Hågensen – HD plan & arkitektur AS, Jens Himo Vold – Overhalla kommune, Trygve Stokke – Weider rør AS, Michael Wærnes – Overhalla kommune og Trond Hildrum – Glømmen Entreprenør AS  Foto: Øivind Rånes

NAMDALSAVISA

OVERHALLA: – Det har vært et artig og interessant oppdrag, sa Bjarne Holmsen, daglig leder i Mester-Bygg AS som har hatt totalentreprisen, da han overleverte den nye brannstasjonen til Overhalla kommune tirsdag formiddag.