Hvor skal avfallsanlegget til 150 mill. ligge?

Nå må MNA bestemme seg

Nøyaktig to år etter at styret fikk i oppdrag å utrede ny lokalisering, skal avgjørelsen tas: Torsdag bestemmer representantskapet i MNA hvor det nye avfallsanlegget skal ligge.

Befaring på Spillum: Her er deltakerne på onsdagens eiermøte i MNA på befaring: Fra venstre Skjalg Åkerøy, Arnhild Holstad, Rune Arstein, Karl Audun Fagerli, Britt Helstad, Per Olav Tyldum, Steinar Lyngstad, Alfred Skogmo, Trygve Sandvik, Jørn Nordmeland, Karen Mo Rødli, John Einar Høvik, Erik Jacobsen, Morten Moa, Olav Jørgen Bjørkås, styreleder Arne Flaat og daglig leder Asle Hasselvold.   Foto: BJØRN TORE NESS

NAMDALSAVISA

NAMSOS: På onsdagens eiermøte var delegatene på befaring rundt om på de aktuelle lokaliseringsstedene; dagens anlegg på Stormya, Skage og Spillum.