Arrangerte yrkesmesse i Grong for første gang

Jaktet attraktive jobber

Kompisgjengen i 10. klasse på Grong barne- og ungdomsskole fikk nyttig informasjon da de besøkte Veidekkes stand under tidenes første yrkesmesse i Grong.

PRAKTISKE YRKER: Sander Landstad (fra venstre), Brage Svarliaunet, Tobias Knudsen, Eirik Petersen, Tobias Flatnes og Noah Flaat-Gåsbakk i 10. klasse på Grong barne- og ungdomsskole fikk nyttig informasjon fra Tor Arne Sakshaug-Rønning og Magne Lorvik i Veidekke under yrkesmessa fredag. 

NAMDALSAVISA

GRONG: Sander Landstad, Brage Svarliaunet, Tobias Knudsen, Eirik Petersen, Tobias Flatnes og Noah Flaat-Gåsbakk hadde alle sine tanker om hva framtida bringer før yrkesmessa på Grong barne- og ungdomsskole, men Tor Arne Sakshaug-Rønning og Magne Lorvik i Veidekke hadde noen velvalgte ord på lur da elevene stakk hodet innom fredag.