Toalettene er blitt svært vanlige i store deler av verden. Nå gjør de inntog i Namsos.

I tillegg til automatisk lokk, nattlys og føner har denne doen flere triks på lager

Toalettet både vasker og tørker brukeren, kan skilte med egen «app» og en heftig prislapp på godt over 20.000. – Dette er framtida, sier Bente Skorstad i Rørservice.

NYMOTENS TOALETT: Bente Skorstad, butikkansvarlig for Rørservice i Namsos, viser her fram vaskefunksjonen til nymotens toalett. Utstillingsmodellen deres er produsert av merket Grohe, og har en prislapp på rundt 20.000 korner. – De fleste syns toalettet er litt uvant, men etter en stund opplever man doet som svært behagelig, sier butikklederen. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Siden juletider i fjor har Rørservice i Namsos hatt to nymotens høyteknologiske toaletter stående i butikken. Butikkansvarlig, Bente Skorstad, forteller at de har mottatt stor respons på nyvinningene.