Smarte ting til heimen

Det finnes uendelige muligheter til å utruste heimen. Her får du noen av de heteste tipsene denne høsten.
NAMDALSAVISA

Christian sa opp jobben for å bygge opp en villmarks-attraksjon

I løpet av det siste året har Christian Løvold Klykken mistet både søsteren og faren. – Det fikk meg til å bestemme meg. Skal jeg satse på Efri Halfa, så skal jeg gjøre det nå.Det har vært veldig stille i Foldereid – men nå begynner det å skje ting

Før veterinær Kjersti Wendelbo flyttet inn i splitter nytt hus midt i Foldereid i 2014, hadde det ikke blitt bygd et eneste bolighus på over 15 år. Nå bygges det flere bolighus enn på mange herrens år i Foldereid.Toalettene er blitt svært vanlige i store deler av verden. Nå gjør de inntog i Namsos.

I tillegg til automatisk lokk, nattlys og føner har denne doen flere triks på lager

Toalettet både vasker og tørker brukeren, kan skilte med egen «app» og en heftig prislapp på godt over 20.000. – Dette er framtida, sier Bente Skorstad i Rørservice.