Landbruksministeren skryter av Naturdata sin viltkonferanse

11 år i forvaltningas tjeneste

Det lille Røyrvikfirmaet Naturdata samlet sist helg nok en gang fagfolk fra hele landet til to dager der forvaltning av vilt var hovedtemaet. Første taler var ingen ringere enn landbruks- og matminister Bård Hoksrud.

KLART DET NOK EN GANG: For 11. gang har Bodil Haukø og Ane Johansen Tangvik i Naturdata klart å samle en stor del av dem som driver med viltforvaltning her i landet til to dager med faglig påfyll.  Foto: Birger Aarmo

NAMDALSAVISA

STJØRDAL: – Jakt og fiske har lange tradisjoner her i landet, og selv om jeg aldri har jaktet selv er dette et veldig spennende felt å jobbe med, sa landbruks- og matminister Bård Hoksrud til deltakerne. Drøyt 170 jegerne, forvaltningsbyråkratene og andre var samlet i Stjørdal sist helg til Naturdata sin 11. viltkonferanse.