Dundret inn i elg på Klinga

Det skal ha gått bra med bilfører i sammenstøtet med skogens konge. – Slik blir torsdagen.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Natten har vært rolig i Namdalen, men i morgentimene dundret en personbil inn i en elg på fylkesveg 17 ved Fjær i Klinga.

– Det ble en del materielle skader på kjøretøy etter sammenstøtet, men det skal ha gått bra med fører, bekrefter politiets operasjonsleder Lars Letnes til Namdalsavisa torsdag morgen.

I går ettermiddag ble to personer funnet omkomne etter at et småfly styrtet i Meråker. Flyet styrtet i et område med tett skog, som ligger like ved ei elv. De omkomne ble funnet i 19-tida onsdag kveld. 

To omkom da småfly styrtet

Et småfly sendte ut nødsignaler kl. 15.30. Vitner forteller at det er funnet vrakdeler noen hundre meter unna flystripa i Meråker. Ved 19-tida melder politiet at to omkomne er funnet.

 

Mor og to barn veltet på såpeglatt veg

Ei mor og to barn ble kjørt til legesjekk etter at bilen deres veltet og ble liggende i vegbanen.


Varmt og delvis overskyet

Nyt været - i dag er det meldt varmt fra morgenen av. I 12-tiden skal det være rundt sju varmegrader og sol. Etter alle solemerker vil temperaturene synke noe utover ettermiddagen og stabilisere seg rundt et fem grader fra klokken seks.

Slik lyder Yrs tekstvarsel for Trøndelag torsdag:

«Søraust liten kuling utsette stader, i ettermiddag minking til bris av skiftande retning. I grensetraktene skya og lokal tåke. Elles delvis skya, opphaldsver. I kveld utrygt for litt regn i ytre strok..»

Tankbåt og fregatt kolliderte

Denne morgenens toppsak hos VG er om militærskipet fra NATO-øvelsen Trident Juncture som kolliderte med et tankskip utenfor Stureterminalen i Hjeltefjorden tidlig torsdag morgen

I går ble skattelistene for 2017 offentliggjort. Sjekk hvem som tjente mest i Namsos kommune her:

Disse tjente best i Namsos i 2017

Skattelistene for inntektsåret 2017 er offentliggjort. Her ser du hvem som tjente mest i Namsos.

 

Roald har 308 millioner i formue: – Fruktene av mange år med hard jobbing.

Lakseoppdretter og investor Roald Dolmen har den største formuen i distriktet. Penger tjent på gode og smarte investeringer over mange år.


Hos NA i dag kan du lese at en namdaling er siktet i en overgrepssak. Da mannen gjorde seg kjent med, lastet ned og oppbevarte overgrepsmateriale, ble han avslørt av en spesialgruppe i Trøndelag politidistrikt:

Har en jobb der han er i kontakt med barn:

Namdaling siktet for nedlastning av overgrepsbilder

Da mannen gjorde seg kjent med, lastet ned og oppbevarte overgrepsmateriale, ble han avslørt av en spesialgruppe i Trøndelag politidistrikt.


Du kan også lese at det lukter så vondt på skolen i Skage at elevene nekter å dusje.

Krever at det bygges ny skole på Skage

Her lukter det så vondt at elevene nekter å dusje

Det er et misforhold mellom kommunens satsing på boligutbygging og viljen til å satse på skole, mener FAU på Hunn skole som mener det er på høy tid å bygge nytt.