Arnfinn Ofstad får mye ære for Maria Wågans resultater. Han har trent en rekke utøvere til topps i norsk friidrett

Viknamannen som trener eliten

Han blir kalt «fenomenal» av Maria Sagnes Wågan, har et «lass medaljer» på sin trener-CV og gir Odd Bratland noe av æren for sin trenergnist. Men selv etter snart 50 år i Trondheim, er Arnfinn Ofstad klar på en ting.

NAMDALING: Arnfinn Ofstad har trent en rekke løpere til topps i friidrett. Ofstad kommer fra Vikna og startet sin trenergjerning i Namsen FIF. Når han ikke er trener er han engasjert i store arrangement i Granåsen skisenter i Trondheim.  Foto: Bjørn Tore Ness

Det som holder meg i gang er at vi skaper nye resultater hele tida.

Arnfinn Ofstad
NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: – Jeg bor i Trondheim, men jeg er ikke trondhjemmer. Jeg er namdaling, sier Ofstad.