Næringsliv, private og kommune sørger for at sentrum lyser opp før jul

Spleiser på julelys i sentrum

Store kostnader gjorde at det så mørkt ut for ei lys førjulstid i Namsos sentrum. Men nå redder et stort spleiselag den tradisjonsrike gatebelysninga.

Klargjør til jul: Amund Lein (til venstre), og Jørn Opdahl i Namsos næringsforening, Sissel Gjeseth, markedskoordinator for Amfi-sentrene i Namsos og Hanne-Line Kvalstad, medlem i fagrådet i Namsos næringsforening, er glade for at det gjennom et stort spleiselag lot seg gjøre å få julebelysning i sentrumsgatene i Namsos også i år. – Det er viktig for bymiljøet og stemninga, og det hadde vært trist uten, sier KvalstadKlargjør til jul.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Jula er like rundt hjørnet, og gode krefter har nå jobbet sammen for å skape den riktige stemninga i Namsos sentrum til høytida. 24. november er det klart for den tradisjonsrike julegrantenninga på Festplassen. Nytt av året er at tenninga av julegatene vil skje samtidig.