Ane Appelkvist Stenseth har høye ambisjoner for skisesongen. Fredag starter alvoret på Beitostølen.

Vil vise seg fram i verdenscupen

Fredag går Ane Appelkvist Stenseth inn i sin første sesong med et profesjonelt team i ryggen. Det gjør at grongningen kan fokusere for fullt på sin viktigste oppgave – å gå fort på ski.

VIL JAKTE PALLPLASSERINGER: Grongjenta Ane Appelkvist Stenseth (23) håper på pallplassering når skisesongen smeller i gang på Beitostølen til helga. For en måned siden oppdaget hun en skade i kneet som hun har gått med i ett og et halvt år. Hun forsikrer imidlertid om at det ikke skal hemme henne i sporet utover sesongen. 

Jeg fikk vite at korsbåndet også var røket, og at det var en skade i menisken.

Ane Appelkvist Stenseth
NAMDALSAVISA

BEITOSTØLEN: Like før sommeren fikk hun plass på regionlandslaget Team Veidekke Midt-Norge, som libyggen Ole Jørgen Bruvoll også er en del av. Dette har vært en god støtte å ha for 23-åringen når hun gjennom sommeren og høsten har forberedt seg til en sesong med høyere ambisjoner enn hun noen gang har hatt tidligere.