Onsdag kveld var det duket for konsert i Vemundvik kirke

Spilte lyse toner i høstmørket

Elevene ved kulturskolen i Namsos fylte salen i Vemundvik kirke med både publikum og varme høsttoner onsdag kveld.

Allsang: Publikum greide ikke å holde sangstemmen unna, men kastet seg i stedet med for full hals da elevene fra Kulturskolen i Namsos på herlig vis avsluttet konserten i Vemundvik kirke med allsang av sangen «Vitae Lux». I en og en halv time leverte elevene en fin konsert i kirka og mottok velfortjent applaus fra publikum etter hvert nummer. I løpet av kvelden var 70 elever oppe på scenen og i salen satt det godt over 100 publikummere. 

NAMDALSAVISA

VEMUNDVIK: Høstmørket lå som en svart duk over Vemundvik kirke da elevene ved Kulturskolen i Namsos framførte konserten «Høststemning» onsdag kveld.