Perfekt sommer og høst gjør at Stian stiller topp forberedt til helgas verdenscupstart

Nå vil Stian inn blant de store

Når Stian Saugestad lørdag kveld norsk tid kjører vinterens første verdenscuprenn, er det med visshet om at alt har gått på skinner både vår, sommer og høst.

ALT TIL RETTE: Etter en perfekt sommer, høst og forvinter, går Stian Saugestad til verdenscupstarten med offensiv vilje. – Målet er topp-10, sier namsosingene foran verdenscupåpninga i Lake Louise i Canada lørdag og søndag.  Foto: Bastian Øien Alstad

Med tanke på å forhindre sjukdom har jeg hatt fokus på kosthold.

Stian Saugestad
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Nå gleder jeg meg veldig til å komme i gang. Jeg føler jeg har fått en grundig sesongoppkjøring, og føler meg trygg på hva som skal gjøres for å kjøre fort om dagen.