Trøndelag Venstre jobber for å stille liste i kulturministerens heimkommune

Vil gjøre Overhalla grønnere

– Vi sliter med å få folk til å stille liste i enkelte kommuner i distriktene, sier fylkesleder Torgeir Anda. En av disse kommunene er partilederens heimkommune.

TAR ET TAK FOR TRINE: Trøndelag Venstre på Jenssen bok & kafe i Overhalla, der det passende nok ble arrangert «Grønn fredag». Fra venstre: Fylkesleder Torgeir Anda, Anne Cecilie Holm (Namsos Venstre), Bjørn Værnes Fiske (nestleder Trøndelag Unge Venstre), Andre Skjelstad (stortingsrepresentant), Eirin Sørå (leder Trøndelag Unge Venstre), Trond Prytz (Namsos venstre), Bjørn Ola Holm (nestleder Trøndelag Venstre) og Ingrid Andresen (styremedlem Trøndelag Unge Venstre). 

NAMDALSAVISA

OVERHALLA: – Et hovedmål for Trøndelag Venstre er å få liste i Trines heimkommune, sier fylkesleder Torgeir Anda.