Foreldre i Bangdalen er mildt sagt opprørte over flere hendelser knyttet til skoleskyss denne høsten

Karen Sofie (15) fikk ikke være med bussen

Onsdag morgen ble 15-åringen bedt om å forlate skolebussen på Klinga. Årsak: Hun hadde latt lillesøster Linnea få busskortet sitt.

LEI SEG OG SINTE: Linnea O. Gjertsås (7) og Karen Sofie Bergslid (15) er både lei seg og sinte over hendelsen hvor storesøster Karen Sofie ble stående igjen på Klinga. Flere av de andre elevene sier de er redde for å glemme busskortet slikk at de ikke kommer seg til skolen. I bakgrunnen fra venstre: Chrisander Martiniussen (6), Lotte Nielsen (9), Nathaniel O. Kjelbotn (6), Linus Romstad (9) og Julian A. Nielsen Guldvik (13).  Foto: Øivind Rånes

NAMDALSAVISA

BANGDALEN: – Jeg hadde glemt busskortet mitt heime, fordi jeg ikke hadde den vanlige sekken min den dagen, forteller Linnea O. Gjertsås (7).