Fylkesrådmannen vil selge en lekter til en million kroner til Namsos

– Dette var på tide

Et årelangt arbeid ser ut til å få en ende; Namsos vil få en universelt utformet hurtigbåtkai.

ETT VEDTAK UNNA: Torsdag skal fylkesutvalget for transport behandle fylkesrådmannens innstilling om å selge en lekter til Namsos kommune for en million kroner. – Det er på tide at vi får på plass en universelt utformet hurtigbåtkai i Namsos, sier ordfører Arnhild Holstad.   Foto: BJØRN TORE NESS

Det er viktig for oss at vi får på plass ei løsning som ikke er for dyr.

Armhild Holstad
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Dette var på tide. Vi har jobbet lenge og hatt dialog med og om et trekantsamarbeid med Trøndelag fylkeskommune og Trondheim havn for å komme fram til ei løsning. Nå håper vi at innstillinga blir vedtatt i fylkesutvalget for transport, sier Namsos-ordfører Arnhild Holstad, om saken som skal behandles torsdag.