Endelig kan to møtende biler krysse jernbanen i Namsskogan samtidig

Feiret at flaskehalsen på E6 er borte

85 år etter at faren bygde den, kunne Målfrid (84) feire at den trafikkfarlige flaskehalsen på E6 endelig er historie.

ENDELIG: Namsskogans ordfører Stian Brekkvassmo klipper snora sammen med vegsjef Eva Solvi for å markere at en forhatt flaskehals på E6 endelig er borte. – Det mest gledelige er at vi har fått fjernet et potensielt dødsulykkespunkt. I dag skal vi takke alle som i mange år har kjempet for denne vegen, sier Brekkvassmo. I venstre bildekant ser vi byggeleder Idar Buknotten i Statens vegvesen. 

Jeg er stolt over det arbeidet min far utførte.

Målfrid Bjørke
NAMDALSAVISA

NAMSSKOGAN: – Jeg er stolt over det arbeidet far utførte. Ikke bare selve undergangen som du kan se, men også grunnarbeidet. Det var solid håndverk. Tenk at de bygde det så solid i myra, forteller Målfrid Bjørke.