Namsoskunstneren Arnold Dahlslett markerer 70-årsdagen med stor jubileumsutstilling

Signaturbildene berget etter den dramatiske brannen

Da flere av Arnold Dahlsletts sentrale verk ble ødelagt av brann i sommer, så det mørkt ut for jubileumsutstillinga. Med nitid restaurering gikk det heldigvis bra.

Jubilant: I 43 år har Arnold Dahlslett vært kunstner, og sammen med Gunn Mari Grøttum i Namsos kunstforening presenterer de jubileumsutstilling i Kunstmuseet Nord-Trøndelag lørdag. Der presenteres verk fra hele hans kunstnerskap.   Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Med 123 verk på veggen blir det ei verdig jubileumsmarkering når namsoskunstneren Arnold Dahlslett feirer 70-årsdagen. I regi av Namsos kunstforening er det klart for ei ny salgsutstilling på Kunstmuseet Nord-Trøndelag lørdag 1. desember. Da kommer både ordfører og Spillum damekor for å gjøre stas på jubilanten.