Fire av åtte årspremier tilfalt namdalske svømmere

Namdalinger satte preg på Julelauget

Med kretsrekord og halvparten av kretsseriepremiene, satte de namdalske svømmerne virkelig preg på Julelauget i Stjørdal.

IKKE TOMHENDT HEIM: Namdalen var godt representert på Julelauget i Stjørdal, her ved Kjetil Heibert (til venstre), Ola Nygård, Dina Rønning og Marcus Tvete. Ola Nygård er fra Rørvik SLK, mens de tre andre representerer Namsos SK.  Foto: Privat

Kjetil fortsetter den gode «steamen»

Torkil B.D. Tvete
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Både Namsos og Rørvik svømmeklubb var med på Julelauget – som avsluttet første del av sesongen. Og utøvere fra begge lag markerte seg i fremste rekke.

Hos Namsos var det flere som fikk personlige bestenoteringer. Utmerket seg gjorde Kjetil Heibert. Namsosingen klarte med tida 28,27 å sette ny kretsrekord på 50 meter rygg. Han klarte også senior-NM-kravet på øvelsen.