Rådmannen innstilt på å innvilge ellevill søknad fra Pe-Torsa

Galskapen i Kvelia når nye høyder: Ordfører Per Torsen Kveli i Nordli Herred har søkt om venstrekjøring på Kvemovegen under 20-årsjubileet til Pe-Torsa, for å tekkes svenske bilførere.

JA – UNDER MEGET STERK TVIL: Ordfører Per Torsen Kveli i Nordli herred har søkt om venstrekjøring på Kvemovegen under Pe-Torsas 20-årsjubileum i 2019. Rådmann Karl Audun Fagerli sier ja – under meget sterk tvil og med strenge vilkår.TEGNING: KNUT HØIHJELLE 

Det er skrevet med et glimt i øyet.

Karl Audun Fagerli, rådmann i Lierne
NAMDALSAVISA

LIERNE: «Når vi nu kommende høst vil markere tyveårsjubileum for denne eminente sammenkomsten, forventer jeg at store flokker av svenske innbyggere vil avlegge gården et besøk. Jeg har av denne grunn merket en økende bekymring i mitt omtenksomme sinn. Førstedame Serianne Kveli føler det på samme måte», skriver ordfører Per Toresen Kveli i Nordli herred, eier og driver av Oppgården, gnr 1, bnr 1 i Kveli, i søknaden om venstrekjøring, som er datert «på slutten av femtitallet».