Ungdommene i Namsos vil ha flere aktiviteter

Vil du prøve deg opp Klompen i en Via Ferrata?

– Jeg trives veldig godt i Namsos, og ser ikke bort fra at jeg ender opp her etter hvert. Men slik det er i dag er det ingenting som trekker meg hit som ingen andre byer har, sier Henrik Tranaas (18).

KLATRING: Slik ser Ludvik Elnan Jacobsen (18, fra Flatanger), Henrik Tranaas (18, fra Namsos) og Erik Teksum Årseth (18, fra Namsos) for seg en Via Ferrata opp Klompen. Tegning: Knut Høihjelle 

Fritida er egentlig bundet opp med skole, jobb og trening.

Ludvik Elnan Jacobsen (18).
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Inne på biblioteket til Olav Duun videregående skole sitter Ludvik Elnan Jacobsen (18), Henrik Tranaas (18) og Erik Teksum Årseth (18). De er straks inne i sitt siste halvår på videregående, og etterpå venter nye utfordringer. Noen av dem skal studere videre andre steder, mens noen kanskje ser for seg et friår for å jobbe. Men hva skal til for at de skal vende nesen heimover til Namsos igjen, etter at utforskertrangen har fått gjort sitt?