Kreative markedsførere for Leger uten grenser

Reklamerte for en god sak på farens lastebil

Leger uten grenser har en konkurranse gående for niendeklassene over hele landet. Det spørs om ikke Anders Lonmo og klassekameratene hans har lagt inn en god søknad.

STØTTE TIL LEGER UTEN GRENSER: Anders Lonmo og resten av niende klasse på Høylandet skole vil gjerne vise sin støtte til Leger uten grenser. Og de gjør det med plakater på en lokal brøytebil.  Foto: Birger Aarmo

NAMDALSAVISA

KONGSMOEN: – Jeg synes Leger uten grenser gjør en veldig god jobb. Spesielt når det gjelder å ha fokus på de glemte krisene. I tillegg er jeg veldig interessert i lastebil, og når Leger uten grenser inviterte til denne konkurransen så fant jeg ut at det måtte være mulig å kombinere disse to, forteller Anders Lonmo.