Næringslivet slår alarm om den elendige fylkesvegen til Måneset:

Tåler ikke trafikkøkninga

Næringslivet blomstrer og investerer for flere hundre millioner. Men den elendige fylkesvegen betyr en gedigen flaskehals for den økende trafikken.

PRAT: Initiativtaker til møtet Øystein Tømmervik (i midten), fylkespolitiker Terje Sørvik (til venstre) og driftsansvarlig Magnor Holthe luftet sine tanker om den dårlige fylkesvegen ut til industribedriftene på Måneset.  Foto: Sturla Nordbøe

NAMDALSAVISA

MÅNESET: Leder i hovedutvalg for næring i nye Trøndelag, Terje Sørvik (Ap), tok onsdag imot invitasjonen fra den lokale ildsjelen Øystein Tømmervik om å se på næringslivets utfordringer. Selv om nysnøen lavet ned og skjulte den dårlige asfalten, fikk Sørvik førstehånds informasjon fra lokalbefolkninga.