– Ugjerningene bringes opp i dagslys, og det viser seg å virke

FNs menneskerettigheter fyller 70 år i år, og Amnesty kjemper fortsatt for at de overholdes over hele verden.

AKSJONERER: Ragnhild Storvig (til venstre), Aud Fossum Johansen, Jorunn Guntvedt Hanssen, Randi Grytli, Eigil Karoliussen og Per-Erik Arnø i Amnesty-gruppa i Namsos gjør seg klare til årets «Skriv for liv»-aksjon.FOTO: BJØRN TORE NESS  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS : Et enkelt brev kan kanskje ignoreres, men ikke tusenvis.

Det er tanken bak den årlige «Skriv for liv»-aksjonen til Amnesty International. I fjor skrev over 1,7 millioner mennesker verden over brev til personer som har vært utsatt for menneskerettighetsbrudd. Nå håper Amnesty-gruppa i Namsos at årets aksjon skal bli minst like vellykket og at det blir samlet stor støtte til årets utvalgte personer.