Alt har ikke gått på skinner for idretts-elevene

To plusser og to minuser er resultatet så langt for idrettselevene i serien «Idrett på timeplanen».

FÅR NY OPPLEVELSE: Dina Bratland fra Nærøy har bare hatt positive opplevelser som idrettsutøver i høst. Til uka får hun en ny stor opplevelse, da hun skal delta på et skytterstevne i Luxembourg sammen med medelevene på skytterlinja i Meråker.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: For mens Dina Bratland og Sanna Blomdahl har opplevd oppturer på idrettsbanen, har både Jesper Andreassen og Trym Malmo måttet innse at treningshøsten ikke ble som ønsket.

Fire elever - tre år

Fire måneder har gått siden vi startet serien «Idrett på timeplanen». Der skal vi følge fire idrettsutøvere gjennom deres hverdag på videregående skole, fra de startet i høst til de går ut av skolen i 2021. Felles for alle fire er at de har flyttet hjemmefra for å satse på sin idrett.