Borgny Kjølstad Grande ordførerkandidat i Grong

Bondelagsleder på topp for Sp

Grong Senterparti har utpekt partiets ordførerkandidat foran kommunevalget neste år.

LEDER: Bondelagsleder Borgny Grande takker av i Nord-Trøndelag bondelag neste vår, det skjer omtrent samtidig som listene til kommunevalget skal være levert kommunaldepartementet. Da er mulighetene store for at bondelagslederenstår oppført som Senterpartiets ordførerkandidat i Grong. 

NAMDALSAVISA

GRONG: – Jeg har helt klart en ambisjon om å bli ordfører, sier Borgny Kjølstad Grande (39).

Går av som leder

Siden 2017 har hun vært leder av Nord-Trøndelag bondelag, før det var hun styremedlem fra 2015, men har gitt beskjed om at hun ikke ønsker gjenvalg i mars neste år. Og det blir en overgang fra å være leder i en stor organisasjon med 5.000 medlemmer til drive lokalpolitikk i en kommune med 2.500 innbyggere.