Namdal Ski-leder ber namdalske lag ta tak etter «alarm» om spiseforstyrrelser

– Klubbene må på banen

En av Norges fremste idrettsprofessorer slår alarm om spiseforstyrrelser i langrenn. – Vi må ikke feie dette under teppet og si det ikke eksisterer i eget lag, sier Tove Nyborg.

SLÅR ALARM: Professor Jorunn Sundgot Borgen sier i et intervju med NRK at hun er skremt over alle telefoner hun får som handler om spiseforstyrrelser i langrenns-Norge. Hun mener situasjonen er verre enn noen gang.   Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: SVEIN-TORE HOVD

Jeg blir trist når jeg leser dette.

Tove Nyborg, leder Namdal Ski
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Hun er leder for Namdal Ski, og sier hun ble oppriktig lei seg da hun leste artikkelen på NRK.no der professor ved seksjon for idrettsmedisinske fag ved Norges Idrettshøgskole, Jorunn Sundgot-Borgen kommer med oppsiktsvekkende uttalelser om situasjonen i langrenns-Norge.