Stipend til saksofonist Stian Berger fra Bangsund

Stian satser på saksofonen

Stian Berger fra Bangsund kan takke mamma for at han nå får Namsos sangforenings talentstipend for 2018.

STIPENDVINNER: Stian Berger fra Bangsund er plukket ut som vinner av Namsos sangforenings stipend for unge musikere under utdanning. Stipendet blir utdelt på Nyttårskonserten i Namsos kirke nyttårsaften og består av 20.000 kroner. – Pengene kommer godt med, sier Berger – her fra innspilling i Øra studio i Trondheim, der han bor og studerer. 

Jeg har flere instrumenter på ønskelista, blant annet en synth og en bassklarinett.

STIAN BERGER
NAMDALSAVISA

TRONDHEIM/NAMSOS: – Det var ganske tilfeldig at jeg begynte med saksofon. Jeg hadde lyst til å starte på kulturskolen og klarte ikke velge mellom fløyte eller saksofon. Så jeg spurte mamma. Hun sa saksofon, så da ble det bare det, sier Stian Berger.