Namdal storband startet å øve på julemusikken i mars

Nå spiller de for fullt hus – igjen

To år etter deres første juleshow har Namdal storband på nytt solgt ut kulturhuset – flere dager før konserten.

Blir tradisjon: For to år siden inviterte Kolvereid storband til deres første juleshow. Nå gjentar de suksessen – denne gangen under det nye navnet Namdal storband, og julekonserten kommer til å bli arrangert annethvert år. Her under øvelse med solist Eivind Duun Myhre.  Foto: Privat

NAMDALSAVISA

Avdelinga for rus- og psykiske helsetjenester i Namsos vil senke terskelen

Oppretter lavterskeltilbud

Rus og psykisk helsetjeneste i Namsos tar et tak for folkehelsa: Sinnemestringskurs, fagdager og opplysningsmøter er igangsatt – flere tjenester bringes på banen neste år.

KOLVEREID: – Det har gått etter med billetter, og det er nå helt utsolgt, sier prosjektleder Eskil Laukvik, som er glad for at Namdal storband har solgt ut hele Nærøy kulturhus også denne gangen – selv etter å ha skviset inn en ekstra rad med stoler.

Gjentar suksessen

For to år siden fikk folk overvære deres første juleshow «Kolvereid Storband meets Santa», til gode tilbakemeldinger. På nyåret skiftet de navn til Namdal storband, og nå gjentar de suksessen. Men helgas konsert blir ingen reprise.