Namsos kommunes kulturpris for 2018 går til Arnold Dahlslett

– Jeg føler meg veldig beæret

I over 40 år har Arnold Dahlslett vært en profilert kunstner i kunstmiljøet i Namsos. Torsdag ble han hedret av kommunen for sitt arbeid.

Takknemlig kunstner: Arnold Dahlslett har jobbet som kunstner siden 1976, og torsdag kveld fikk han Namsos kommunes kulturpris for 2018. Han er glad både for hedersprisen og at mange setter pris på kunsten hans. – Det betyr veldig mye. Det er ikke bare å finne et uttrykk som slår an hos folk, sier Dahlslett.  Foto: BJØRN TORE NESS

Det har blitt enda mer arbeid de siste fem årene etter at jeg pensjonerte meg.

ARNOLD DAHLSLETT
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Jeg føler meg veldig beæret. Det er mange sterke kandidater til prisen, så jeg ble overrasket. Så jeg vil takke Namsos kommune for kulturprisen. Jeg er glad for å bli verdsatt for mitt kunstnerskap, sier Arnold Dahlslett, som torsdag kveld mottok Namsos kommunes kulturpris for 2018.