Kor à la Namsskogan

Det er 220 kilometer mellom dem, men hver onsdag møtes Jon og Heidi på halvvegen for å synge sammen med mer enn 30 andre korentusiaster. Hva er det med Kor i Namsskogan?

Hele flokken: Bak fra venstre: John Kvandal, Erlend Sagmo, Per Ove Moa, Steinar Gartland, Kjell Asgeir Trones, Bjørnar Sellin, Stian Brekkvassmo, Sveinung Kolsvik, Geir Kolsvik, Roar Hermanstad, Stein Storvig og Jon Farbu. Midten fra venstre: Tor Halvard Nilsen (dirigent), Tormod Lånkan (pianist), Mona Kaldahl Trones, Turid Bredesen, Vera Midtgard, Anne Merethe Pedersen, Ingeborg Skage, Lena Formo, Grete Wibe, Anne Fjerdingøy, Borglund Torseth, Tove Lund, Marte Bergli og Ragnhild Smalås. Foran fra venstre: Venche Bygseth Kvalvik, Maria Paulsen, Marita Ryan, Siri Godejord, Greta Stene Johansen, Hege Sellin, Inger Lise M. Sagmo, Heidi Aasnes, Maren Gartland, Anne Elisabeth Brekkvassmo, Kjersti Kvalvik, Birgit Johansen og Inger Lindsetmo. Eller nesten hele flokken. Endre Aalberg hadde nemlig forlatt generalprøven da bildet ble tatt. 

NAMDALSAVISA

–  Jeg tror vi er der fordi vi ikke er som alle andre kor. Vi synger ikke de tradisjonelle korsangene. Vi blander inn revy og andre elementer. Og er det noe vi ikke kan, så gjør vi ofte det også.