Mener Overhalla kommune må ta grep

Etterlyser handlekraft – vil ha ny hall

Eskil Skarland mener det er på høy tid at politikerne fatter en endelig beslutning vedrørende Gimlehallen.

Krever fortgang: Daglig leder i Overhalla idrettslag, Eskil Skarland (i midten), er ikke fornøyd med Overhalla kommunes håndtering av prosessen rundt Gimlehallen. Her sammen med rådmann Trond Stenvik (til venstre) og Roger Rosenfors (OIL håndball) under et møte om hallsituasjonen i vår.  Foto: Bastian Øien Alstad

Det er skuffende at politikerne hele tida utsetter prosessen.

Eskil Skarland, daglig leder i OIL
NAMDALSAVISA

OVERHALLA: – Vi har hatt mange runder med kommunen som eier, men problemet er at prosessen går for treigt. Forholdene i Gimlehallen er altfor dårlige – det har de vært gjennom mange år. Med det utgangspunkt er det skuffende at politikerne hele tida utsetter prosessen, påpeker Eskil Skarland, daglig leder i Overhalla IL.