Kommunal heder i Namsos

Namsos kommune hedret mange av sine ansatte under kommunestyrets julemiddag torsdag kveld.

Lang fartstid: Her er ansatte som har vært i Namsos kommune i 40 eller 30 år: Fra venstre: Randi Bratland Vikan (40 år), Marit Knobloch, Heidi Monica Bukten Aune, Mette Bolkan, Marit Grøtan, Kjersti Hovd, Kjetil Osen, Inger Bakke og Gjertrud Nordal. Foran: Morten Sommer og ordfører Arnhild Holstad. Heidi Haukø (40 år), Lorents H. Blomseth, Mette Elverum, Heidi Ledang Gifstad, Mette Hoddø og Liv Søberg var ikke til stede da bildet ble tatt.  Foto: BJØRN TORE NESS

NAMDALSAVISA

NAMSOS: I tillegg til de tradisjonelle utdelingene av kulturprisen, som i år gikk til kunstneren Arnold Dahlslett, og til de som har vært ansatt i 40 eller 30 år i kommunen, delte Namsos ut to nye priser: