SV-politiker Liv Aalberg sto i spissen for aksjonen «Nei til bompæng» i 2003. Hun er glad for nyheten om at bompengeinnkrevinga snart er over.

– Det har ikke vært trivsel å betale så mye

– Det har ikke vært trivelig for folk å betale oppimot 100.000 kroner i bompenger, sier Liv Aalberg som imidlertid gleder seg over at bompengeinnkrevinga tar slutt 31. mars.

FREMDELES MOTSTANDER: Liv Aalberg dannet «Nei til bompæng» og er fremdeles sterkt imot bompengefinansiering. Hun hilser imidlertid velkommen nyheten om at sluttdato for innkreving av bompenger i verdens minste bomring er fastsatt.  

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Da verdens minste bomring ble åpnet 6. januar 2003, uttalte Liv Aalberg at den ville medføre «en nedbygging av Namsos, mindre handel og trivsel i byen». Nå, snart 16 år etter, er hun ikke like bastant lenger.