Tre boktips i juleinnspurten

Trøndere under treet

Ønsker du deg ei bok til jul, er det fortsatt mulighet til å få ønsket oppfylt. Vi kan anbefale tre bøker som enten byr på en god dose trøndersk humor, historien om en av våre største idrettshelter – eller en skjult perle av en kriminalroman.

TRØNDERSKE BØKER: Det er fortsatt mulig å få oppfylt ønsket om at en av disse bøkene havner under ditt juletre. «Trønderen – en gave til menneskeheten», «Oddvar Brå – et skiløperliv» og Roar Ræstads «Ravnens time» kan alle anbefales. 

Ei bok med humor fra første til siste side.

NAMDALSAVISA

NAMSOS: For å ta det siste først – Roar Ræstad har med sin tredje spenningsroman, «Ravnens time», fra krigens Trondheim, sørget for at vi som lesere blir dratt med i de dramatiske beskrivelsene om politibetjent Gabriel Navarseths balansegang mellom de tyske styresmaktene og motstandsbevegelsen.