Husby fagsenter flytter butikken etter ti år på Ullvaren

– Et naturlig steg å ta

Husby fagsenter har vokst ut av butikken i Ullvaren-bygget. Om kort tid skal Namsos-firmaet dele inngangsdør med erkerivalen når de flytter inn i større lokaler.

Stort spillerom: Det blir en ny hverdag, med flere muligheter, for butikk- og håndverksfirma Husby fagsenter når de flytter inn i sine nye lokaler på Alcaden i Namsos til våren. Her står daglig leder i eiendomsselskapet som eier Alcaden-bygget, Thomas Brobakken Geving (fra venstre), styreleder for Husby fagsenter Jan Roger Husby, butikksjef Arne Seierstad og daglig leder i Husby fagsenter Stein Kåre Haugan. Alle fire har god tro på at flyttinga blir vellykket.  Foto: Petter Macedo

Vi tar sjansen og satser for fullt.

Jan Roger Husby
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Det blir veldig spennende, men vi føler oss trygg på at dette er et steg i riktig retning, sier styreleder for bedriften, Jan Roger Husby mens han skuer ut i de tomme lokalene som bedriften flytter inn i til våren.