Garstad hundesportsenter har åpnet dørene og daglig leder bobler over av ideer

Har allerede fått bookinger til neste sommer

På nyttårsaften i fjor fortalte Hanne Lill Sørø og Lars Kirkeby-Garstad familien om planene. Ett år etter har de åpnet dørene til det splitter nye hundesportsenteret.

Åpent nå: 14. desember åpnet pensjonatet for bookinger, og allerede nå har Lars Kirkeby-Garstad og Hanne Lill Sørø fått bookinger til vinter- og sommerferien neste år. Men hundesportsenteret skal ikke bare være et pensjonat, her blir det tilbud som stell, kurs, kennel og mange aktiviteter. 

I framtida blir det kennel her.

NAMDALSAVISA

GARSTAD: – Det har vært stort engasjement for å få til dette, og det har gått med mange timer til å rydde skog og sprenge på området, forteller Hanne Lill Sørø, daglig leder på Garstad hundesportsenter.