Juleribba fikk juling på Ribbecup

Trimmet julematen

Fotballspillere, tidligere fotballspillere og folk som ønsket at de hadde spilt mer fotball møttes 3. juledag til dyst i årets siste store idrettsbegivenhet på Kolvereid. Nemlig Ribbecup.

TOK DEN: Det var full innsats fra alle, og alle ga alt under årets utgave av Ribbecup i fotball på Kolvereid. Her fra kampen mellom Steinar P og De Talentløse i de innledende rundene. 

NAMDALSAVISA

KOLVEREID: Åtte hardtkjempende lag møttes til dyst i bataljen Ribbecup. Det var åtte lag med ganske tydelige forskjeller i ambisjonsnivå. I hvert fall hvis vi skal prøve å tyde hva som ligger bak navnene de forskjellige, og litt tilfeldig sammensatte, lagene hadde gitt seg selv. Laget De talentløse utmerket seg særlig i negativ retning når det gjelder tro på egne kvaliteter. Det samme kan vi vel si om Los Blancos som antakelig er blanke i emnet fotballferdigheter.