Blurious tok sin tredje strake julecupseier

Namsoslaget Blurious kunne strekke vinnerpokalen i været for tredje år på rad etter at de lørdag nok en gang vant NA Julecup.

Blurious vant finalekampen mot Sammarbeidslaget 3-1. Bak fra venstre: Veronica Ditløv Hanssen, Lovise Nordfjellmark, Anna Kristine Eidstrøm, Hedda Sæther, Ingrid Småvollan. Frran fra venstre: Emilie Pedersen og Vilde Asbøll.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Laget møtte Sammarbeidslaget i finalen i Namsoshallen. Her fikk Blurious, som for det meste består av A-lagsspillere på damelaget til NIL, en glimrende start da de banket inn to mål før to minutter var gått. Anna Kristine Eidstrøm sto for kampens første mål, før Vilde Asbøll fulgte opp med ny scoring like etterpå. Håpet om seier for Samarbeidslaget fikk imidlertid en ny gnist da Gro Lysberg reduserte like før pause. Håpet brast imidlertid da Vilde Asbøll noterte seg sin andre scoring i kampen ett minutt før kampslutt. Dermed vant Blurious 3-1, som nå kan kalle seg for cupmestere for tredje gang på rad.