Mann var ufin på utested – ble kjørt i arresten

I NAs morgenrapport kan du blant annet lese om at en mann i 20-årene ble kjørt til arresten i natt, og at et serveringssted i Namsos fortsatte salget etter åpningstid.
NAMDALSAVISA

Natt til søndag er det flere meldinger fra Namdalen i politiloggen.

Feststøy og bråkmakere

Klokken 02.34 fikk politiet melding om at en mann i 20-årene opptrådte ufint ved et utested i Namsos. Mannen etterkom ikke politiets pålegg, og ble kjørt til arresten.

Klokken 03.00 meldte en patrulje om at et serveringssted i Namsos hadde fortsatt salg etter åpningstid. Stedet fikk pålegg om å avslutte salget, og hendelsen vil bli etterkommet av politiet.

– På samme sted var det også litt amper stemning da flere enkeltpersoner lagde bråk. Politiet var på stedet og roet det ned, sier Kirsten Bergstrøm, operasjonsleder i politiet.

Like etter klokken 03.00 kom det melding om høy musikk fra en privat adresse på Kolvereid. Politiet dro innom, og ga beskjed om at festdeltakerne måtte dempe seg.

Samme melding om feststøy kom fra Namsos sentrum litt senere. En patrulje var på stedet, men det ble ikke gjort noen tiltak.

Jordskredfare i Midt-Norge

Her er meteorologens værvarsel for Trøndelag søndag:

Minkende til vestlig bris, i ettermiddag dreiende sørvest. Regnbyger og sluddbyger, snøbyger i høyere strøk. Utover dagen minkende bygeaktivitet. I kveld sørlig bris, frisk bris på kysten. Stort sett oppholdsvær sør for Trondheimsfjorden.

Yr.no informerer ogå om at det ventes jordskredfare i Midt-Norge. Farenivået er gult, noe som tilsier moderat fare.

– Det ventes opp mot 60 mm nedbør, som regn under 1000-1200 moh. Bratte skråninger, samt bekker og elveløp med stor vannføring er spesielt utsatt. Fare for utløsning av sørpeskred gjelder særlig i områder med mer enn 40 cm snø.

Anbefalinga fra meteorologene er på holde seg unna bratte skråninger, samt bekker og elveløp med stor vannføring.

– Hold stikkrenner, kummer og andre vannveier fri for snø/is, grus, søppel, kvist og løv. Tette vannveier med oppdemmet vann kan forårsake skred.

Det ventes med andre ord en våt og vindfull nyttårsaften i Trøndelag. Her kan du lese mer om hvordan været blir på årets siste dag.

Dramatisk biljakt

Toppsaken på Vg.no søndag morgen handler om at politiet i Møre og Romsdal har jaktet en sjåfør i begynnelsen av 40-årene som nektet å stoppe bilen.

– Mannen kjørte på flere politibiler og forsøkte å kjøre ned politifolk, skriver avisen, som også informerer om at politiet avfyrte skudd.

Les hele saken her.Ble slått av Steinkjer-lag: I finalen gikk lyset for heimefavorittene RT2025

Med friskhet, skuddvillige spillere og stor vinnerlyst, så det lenge riktig så lovende ut for namsosbaserte RT2025 i finalen i aktivklassen for menn i julecupen i Namsoshallen. Men så «gikk lyset».Blurious tok sin tredje strake julecupseier

Namsoslaget Blurious kunne strekke vinnerpokalen i været for tredje år på rad etter at de lørdag nok en gang vant NA Julecup.Dream Team ubeseiret i julevolleyball i Liernehallen

“Regjerende mester” måtte se seg slått to ganger av årets vinner av Julevolleyballen i Liernehallen lørdag.