Henriette er møkk lei av å tråkke i hundebæsj som flyter på turstiene. Ber hundeeiere ta ansvar og plukke med seg søppelet

– Jeg synes det har blitt verre og verre

Mens Bamse snuser rundt på skinnegangen, tar Henriette Svenøy et kraftig oppgjør med hundeeiere som ikke fjerner hundebæsj fra turstier.

OPPGITT: Henriette Svenøy og blandingshunden Bamse elsker å gå på tur i nærområdet. Men nå er hun møkk lei av at hundeeiere ikke plukker opp bæsjen etter bikkjene på turstiene i Namsos. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Jeg liker å gå tur med hunden min i nærområdet i Namsos. Men på alle turområdene ligger det hundebæsj på vegen eller det er slengt fra seg poser med hundebæsj. Da jeg og faren min gikk på tur i helga, tråkket begge to i hundebæsj. Det er rett og slett ekkelt, og ikke minst utrolig unødvendig. Har du kjøpt deg hund, må du ta ansvaret og rydde opp etter deg. Det er en del av ansvaret med å ha hund. Men dette skyldes latskap hos dem som ikke gidder å plukke opp etter seg, sier hun og viser til en annen tur rundt Kleppen i helga.