Kjell Arne Bolkan ble operert for kreft i september. Nå er han tilbake som fotballdommer.

Takker idretten for livet

Kjell Arne Bolkan gikk til legen for å få undersøkt en vond rygg. Røntgenbildene viste at han hadde kreft. – Jeg kan takke idretten for at det gikk så bra. Jeg var tjuvheldig, sier namsosmannen.

TILBAKE PÅ BANEN: Tre måneder etter at Kjell Arne Bolkan ble utskrevet fra St. Olavs i Trondheim etter å ha vært operert for kreft, dømte namsosmannen finalen i julecupen i Namsoshallen. – Samholdet i fotballmiljøet betyr svært mye for meg, sier den avholdte dommeren i Namsos IL Fotball.  

Legen sa jeg var tjuvheldig.

Kjell Arne Bolkan
NAMDALSAVISA

NAMSOS: 5. juledag dømte han finalen under julecupen i Namsos. Som alltid myndig og med smilet på lur. Slik tusenvis av håndball- og fotballspillere har lært den anerkjente dommeren å kjenne gjennom flere tiår.