Lierne servet i senk i årets første eliteseriekamp, men retter blikket framover

– Nå venter en helt annen kamp

Ujevnt spill fra Lierne sin side kombinert med et slagkraftig TVN førte til at poengene nok en gang må la vente på seg for «Li-tausin» i eliteserien. Nå skal de gjøre alt de kan for å bryte tapsrekka når NTNUI står for tur om to uker.

TØFF OPPGAVE: Lierne fikk en tøff oppgave da de skulle forsøke å slå TVN i helgas eliteserieoppgjør i Liernehallen. TVN viste seg til slutt å bli for sterke, og vant kampen 3–0. Fra venstre: Kine Gjertsås, Maja Gåsbakk og Karen Bruce Solstad.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

Når vi går i garderoben skal vi sitte igjen med en følelse av at vi har prestert godt. Den følelsen hadde vi ikke i helga.

Trener John Arne Vestnor
NAMDALSAVISA

Lierne - ToppVolley Norge
0-3 (19-25, 15-25, 12-25)