God deltakelse under helgas tre skytterstevner i Namdalen

Bakken har aldri skutt bedre innendørs

Hans Bakken har aldri før skutt bedre innendørs enn det han gjorde i helga. Treffsikkerheten selv leverte resultater helt i norgestoppen, og fikk en ny banerekord med på kjøpet.

SOLID SKYTING: Hans Bakken kan konstatere at samarbeidet mellom gevær og skytter fungerte også i det første stevne i Namdalscupen. Det ble 250 poeng på Høylandet. I Normastevnet skjøt han seg dessuten til ny banerekord i Overhalla med solide 349 poeng, mens det ble 347 poeng på Skage og dermed sammenlagtseier i dobbeltstevnet.FOTO: TOR IVAR VIKEN  Foto: Tor Ivar Viken

NAMDALSAVISA

OVERHALLA/SKAGE/ HØYLANDET: – Dette var virkelig en «flying start» på det nye året. Det er nesten så jeg lurer på om dette er det beste trippelstevnet jeg har hatt innendørs noensinne, sier den meritterte Nordre Skage-skytteren etter helgas stjernetreff.