Marginer hindret Kolvereid fra å ta poeng i helga

Føler seg snytt for seier

Kolvereid fikk tøff motstand i helgas to bortekamper, der de tapte knepent mot topplagene Sverresborg 2 og Ørland. Trener Kirsti Sandnes Fjær mener imidlertid helga burde gitt poeng.

JEVNE KAMPER: Mats Ola Bergslid (i gult til venstre), Fredrik Eiternes og resten av kolvereidherrene gikk på to knepne tap i helgas 3.-divisjonsoppgjør. Bergslid ble toppscorer i begge kampene med ti nettkjenninger i hver av oppgjørene. ARKIVFOTO 

NAMDALSAVISA

ØRLAND: Det var duket for to harde kamper mot gode håndballag for Kolvereids herrelag. Det var ingen ringere enn Sverresborg 2 og Ørland, som ligger på andre- og tredjeplass på tabellen, som skulle vise sine krefter mot Kolvereid. Dette ble to jevne kamper, som likevel endte i to sure tap for bortelaget fra Nærøy.