Plateselskapsjef satser på namdalsk og trøndersk musikk i en tøff bransje

– Det blir aldri slutt på gode band

Musikkbransjen har blitt stadig tøffere, men et lite selskap i Trondheim har likevel valgt å satse på lokal musikk.

Ildsjel: Han har lenge vært en ivrig pådriver for å få fram trønderske artister. Blant de nå over 100 utgivelsene på Crispin Glover Records er det mange namdalske artister, og plateselskapsjef Torgeir Lund mener de alle har sin egen stil og stort pågangsmot. – De har alle en langtidsplan og turnerer aktivt, noe du er nødt til i dag, sier Lund.   Foto: Noah Amadeus Karlsen Soleglad

NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: Crispin Glover Records (CGR) er i dag hjemmet til flere namdalske artister. Plateselskapet ble startet opp i 2005 av Torgeir Lund og Rune Holm, med mål om å gi ut vinylsingler av lokale band.