I 2018 ble det født 14 nye flatangringer. Så høye fødselstall har det ikke vært i kystkommunen på 17 år

Ny giv gir arbeidsplasser og mange nyfødte

Ungdommen flytter heim igjen, får jobb – og mange barn. I fjor ble det født mange flere flatangringer enn på lenge. Og tre søsken bidro til befolkningsveksten med hver sin nydelige baby.

HEDRET: Årets nyfødte og foreldre ble hedret av kommunen. Foran fra venstre ordfører Olav Jørgen Bjørkås, Illona Sutedja med Rolf Sutedja Strøm, Hanne Høstland med sønnen Sigve-Krisander Høstland-Hansen, Marthe Møllevik med sønnen Noah Møllevik Løfsnæs, Maria Sapikuene med sønnen Rokas Sapkus, Viktorija Antanaviciute med sønnen Aronas Daubaris, Jolanta Olsen med sønnen Oskar Olsen og helsesøster Lena Rian Hågensen. Bak fra venstre: Marte Hammer med datteren Aase Cornelia Hammer-Larsson, Marita Herring med datteren Ella Aurora Herring-Heep, Gro Seltveit, Aina Wibstad og Geir-Tore Olsen med datteren Iben Olsen, Sondre Johnsrud og Emilie Valstad med datteren Marie Johnsrud, Kristina og Stig Wibstad med datteren Ulrika Synnøve Wibstad, Anne Elisabeth Skjørholm med datteren Selma Skjørholm Kristiansen, Aina Søraa med datteren Hennie Marie Søraa, Aleksander Olsen og Anna Lunde Lauvsnes med sønnen Daniel Olsen Lauvsnes.   Foto: FLATANGER KOMMUNE

Det ble travle tider i familien.

NAMDALSAVISA

FLATANGER: Nå koser de seg heime, mamma Kristina Merethe Wibstad og lille Ulrika som kom til verden 6. juli. Med det nye tilskuddet til familien har hun og ektemannen Stig Wibstad totalt bidratt med fem flatangringer.