Grasrotmidler er gull verdt for lag og foreninger – og samlingspunktet i Skorovas

Bidrar til å holde liv i butikken

Penger fra folks tippeinnsats kommer mange lag og foreninger til gode. I Skorovas bidrar det også til å holde liv i bygdas hjerte – nærbutikken.

samlingspunkt: Tore Laksholm (til høyre) er styreleder i Skorovas Liv frivilligsentral, som er en av de største mottakerne fra Grasrotandelen i Namdalen. – Pengene gjør at vi blant annet kan drive kafékroken på butikken, som er et viktig samlingspunkt, sier Laksholm – her i samtale med Kai Staldvik (til venstre) og Snorre Laugen. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Den ferske oversikten fra Norsk Tipping viser at idrettslag landet rundt stakk av med den største potta av Grasrotandelen i 2018: Av totalbeløpet på 649.007.918 kroner, fikk lag og foreninger innen idretten hele 359,9 millioner.