Bjarne Kosberg fremmet verdensledende forskning på Care Namsos

– Trening som funker for alle

Det kan være farlig å trene, men mye farligere å ikke trene, var Bjarne Kosbergs budskap under sitt foredrag på Care treningssenter i Namsos.

Motiverte ungdommen: I forbindelse med besøket på Care treningssenter, holdt også Bjarne Kosberg (t.v. i bildet) foredrag for Namsos IL fotball sitt juniorlag. Han snakket her om sin erfaring som fotballtrener og viktigheten av riktig trening. Fremste rekke fra venstre; Jørund Hansen, Fredrik Sverkmo, Martin Fjellet Slettvoll og Vetle Wågan Selnes.  Foto: Erik Almås

Folk er ikke klar over hvor lite som skal til for å endre livsstil

Svein G. Aakervik
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Nå som det er nyttår er det mange som finner vegen til treningssenter og lysløyper. Kanskje som en del av et nyttårsforsett eller bare fornyet lyst på trening. Januar er uten tvil måneden med flest besøkende på treningssentrene, men hvordan trene riktig rent helse- og treningsmessig?