28. januar innføres det døgnbemanning på nevrologisk avdeling i Helse Nord-Trøndelag

– Et pasienttilbud som kan bidra til å redde liv

Fra slutten av januar styrker Helse Nord-Trøndelag akuttberedskapen. Ei forbedring som kan redde liv, mener avdelingsoverlege Stephan Schüler.

DØGNET RUNDT: Pasienter som Lodve Tiller (66) får nå et forbedret tilbud når Helse Nord-Trøndelag innfører døgnbemanning på nevrologisk avdeling ved Sykehuset Namsos. – Det er en betryggelse å vite at man nå snart har leger med spesialkompetanse tilgjengelig hele døgnet, sier Tiller mens avdelingsoverlege Stephan Schüler og sykepleier Jan Ove Heggdal gir ham behandling i 4. etasje på Sykehuset Namsos.  Foto: Pål Morten Skaret

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Dette er en gledens dag for pasientene. Det å ha rett kompetanse til rett tid er veldig viktig. Det kan redde liv. Nå vil det være døgnbemanning rundt på nevrologisk avdeling i Namsos, et tilbud som gir pasienter i hele regionen tilgang til nevrolog – enten de er innlagt i Namsos eller i Levanger. Dette har vi jobbet med å få til i flere tiår, sier avdelingsoverlege ved Sykehuset Namsos, Stephan Schüler.