Sivert fra Overhalla fikk besøk av Veronica Orderud i podkasten «Anger»

Sivert Moe er blitt en dreven podkastskaper. Men møtet med Veronica Orderud bød på nye utfordringer.

Spesiell episode: I den nyeste episoden av «Anger» hadde Sivert Moe besøk av Veronica Orderud. Hun er ikke en typisk gjest i podcasten, og Moe synes det er bra å få nye perspektiver. – Du blir et kjedelig menneske om du bare snakker om de samme referansene hele tida, sier Moe.  Foto: Sivert Moe

Jeg tenkte at det var litt smalt. Så jeg ble overrasket da jeg så hvor bredt det treffer.

SIVERT MOE
NAMDALSAVISA

OSLO: For knappe ett og et halvt år siden startet overhallingen Sivert Moe podkasten «Anger». Hvor vidt det fantes et publikum for en podkast om temaet anger var Moe usikker på. Men det viste seg raskt at dette var noe mange ville høre mer om.